x

x

lørdag den 13. september 2014

Er ved at lave Hindbær-Likør:):)
Jeg brugte hvad jeg havde i skabet..normalt er det snaps UDEN kommen eller vodka
 man bruger , når man laver likør
men her er det helt min egen opskrift hmmm og så på slum ..sjatter af forskelligt snaps .nååå ja tænkte jeg så lidt cognac kan vel heller ikke skade !!! :):) jeg har kommet 2 kanelstænger, ½ vanilje stang hvor jeg har skrabet vaniljen ud, og derefter lagt det hele ned i , hmm og sukker ja på slum har jeg nok brugt 100 g , jeg tror som ikke det gør noget at komme mere sukker i, i det tilfælde her hvor jeg også har kommet cognac i vil det nok ikke skade fordi den er lidt "skarp" i smagen ..Hindbær har jeg kommet en pæn bøtte fuld i også på slum jeg tænker bare jo flere jo bedre det giver smag .Jeg rør i den en gang imellem ...ihhh gad vide hvordan den smager med kanel og vanilje  ??? nå men nu skal den stå i ca 3-4 uger tror jeg så må vi smage ..jeg har lavet Mynte likør fra egen have Hyldeblomst-likør (som jeg absolut kan anbefale ) den smager himmelsk en kaffe likør som IKKE blev så heldig !! en Blåbær likør , som også smager afsindig godt .
Jeg syntes det er sjovere når man SELV prøver at blande noget sammen , bare husk der skal MEGET sukker i, for at den får likør konsistensen.
Nu er jeg spændt på denne her Likør :):):)

fredag den 12. september 2014

RIGTIG GOD WEEKEND :):)

DEJLIGT SOLEN SKINNER
 


søndag den 7. september 2014

Mos Pudemos hønsenet og solsikker
Hmm den er da lidt sjov denne her de plejer da at være hvide frøene !!!
Lav som jeg har haft med hjem fra Norge  i Sommerferien
Det var meningen jeg ville fylde potten med vand og sætte nogle solsikker i !!!!!!!!!!!!!!!!
men ved i hvad da jeg skulle tage den gik fod og overdel fra hinanden !! ejjjjjj tænkte jeg hvor ærgeligt..så dette billede her er overdelen liggende , men så kom Steen søde Steen :):9 den kan jeg da lime jeg har noget beton lim , så det har han gjort så nu står den og tørrer Jubii :):9 men stadig forstår jeg ikke måske den ikke kan tåle at stå udendørs? jeg har 2 små magen til måske jeg lige skulle kikke dem efter :):)
Kik forbi en af min andre blogs :)
http://detkreativerum-elisabeth.blogspot.dk/

 

Et lille rusten hjerte og en solsikke som ikke er sprunget helt ud endnu
Man kan da kun blive GLAD se lige hvordan de smiler til dig :):):)Solsikkerne blev "høstet" idag nogle af dem gemmer jeg tørrer og bruger dem til fuglene til vinter. Andre gjorde jeg som her vist på billedet bandt en krans ..samt lavet lidt andet dekoration