x

x

fredag den 19. maj 2017

Store halmkrans bundet med store skræppeblade, blade skal lige en dags tid for at blive bløde , de vil knække hvis man begynder at arbejde med dem ligeså snart de er plukket, så en dags tid er fint.  
En lille persille buket

tirsdag den 16. maj 2017

Hjerte krans  lavet af stålstråd og bundet med skræppeblade ALTID  godt at binde på kranse , eller bare ligge dem på et have bord som "dug" med lidt rustne ting oven på :)


Havepynt ..ginen er pyntet med poncho som er strikket i sejllgarn - bast - hørsnor - forskelligt bånd og  blonder - birkegrene  og lidt andet...halsen er pyntet med skræppeblade....jooo det er meningen den skal stå og pynte i haven ponchoen vil blive mere "rustik" når den bliver våd og tørre , stativet er ved at rustne så jeg håber det snart er helt rustne , da får det også et mere rustikt look.
Sommer blomster er blevet plantet  :)
Stativer er pyntet med sækkelærred og hørstof ...men syntes ikke det lige er nok , måske jeg skal prøver andet eller bare lade det stå som vist øverst...det er rigtig sjovt at lave noget der er anderledes :) :)

Lidt sommerligt med sol og varme en lille buket som er ved at visne , men stadig smuk
Nej jordbærren er IKKE ægte :)


mandag den 15. maj 2017

Gine med strik som have pynt. Poncho strikket i Sejlgarn -  Bast -  Hørgarn -  Tykke pyntebånd -  samt Birkegrene -  pyntet med forskellige ting ...skræppeblade sat på i halsen :) ::)