x

x

søndag den 29. juni 2014

Ja så har jeg prøvet !!! hmm for det første kræmmerhuset... ja der røg spidsen lige pludselig af ,jeg troede egentligt at det var tørt det har ligget i næsten 14 dage..er der måske for meget sand på ?:) det lille fad ..ja der røg også noget af da jeg tog fat i det hihih altså hvad gør jeg galt ..nå videre...jeg har været ovre i min nabo`s sandkasse (Susanne er dagplejemor) der fandt jeg nogle plast forme..egentligt er de blevet rimelig gode men IGEN SPIDSEN er røget af !!! jeg har at lav grene i toppen.Ja så er der mit fad af rabarberblad :):) hmm kanten er ihvertilfald ikke lige , spiden ....JAMEN HVOR ER DEN lige henne ? ja jeg er NYBEGYNDER jeg har ikke mistet modet jeg bliver ved. Jeg kan bare ikke forstå hvordan i alle kreative mennesker kan lave opsats figuer ja alt bruger i forme til f.eks opsats og store krukker ....måske jeg skulle købe mig en bog omkring støb af beton for jeg syntes det er spændende og sjovt også selvom spidserne på mine ting ryger af   :):):)

KIK FORBI MIN ANDEN BLOG

http://detkreativerum-elisabeth.blogspot.dk/

 

Små fade af Hosta-blade, jeg smør bladene med lidt Olie e så er de nemmere at få af
MEN HVOR ER SPIDSEN HENNE ?? :):)

Fadet her er vist heller ikke lige som det skulle være, der er røget nogle hakker af et par steder på fadet, nåå ja man kan jo altid gemme det ved at ligge noget pynt ved hakkerne :):)
Jeg har været i min nabo`s sandkasse (Susanne er dagplejemor) har fundet lidt forme, jeg havde egentlig forestillet mig at det skulle ligne is pinde !! derfor har jeg sat en lav gren i ... MRN HVOR ER SPIDSEN HENNE ?? :):)
Kræmmerhuset......Formet at tyk karton limet med en limpistol og så ellers hældt beton i ..
MEN HVOR ER SPIDSEN HENNE ??? :)