x

x

søndag den 25. maj 2014

For første gang skulle jeg prøve dette her med at støbe!!!!! jeg har brugt nogle forme hvor der har været havelys i , det var rigtig nemt da skulle af og det hele var størknet, men men men men jeg prøvede jo også at bruge nogle andre ting bl.a nogle hjerter hvor jeg hældte selve massen ned i OM JEG KUNNE SKILLE HJERTERNE AD ??? NEEEEJ da det blev ikke godt, jeg må prøve flere gange , det kunne være det lykkes på et tidspunkt.
Disse to her på billedet skulle egentligt have lignet en "kage" dvs. de skulle have været vent om og med hullet i toppen hmmmm hihih jeg må prøve igen :):) jeg har lagt noget lav og lavgrene ned i cementen da den var våd , disse tå her skal så bruges til lys eller måske to små planter :)
Hvis der er nogen der vil komme med gode råd og tips er I meget velkommen :):)

1 kommentar:

  1. Det er altid spændende når man går igang med et nyt projekt. Dt med at øvelse gør mester,passer nogle gange. Min søster og jeg har også været igang med at støbe ,og det fra første forsøg var så som så,men efterhånden kom der mere styr på tingene.Vi brugte almindelig madolie til at smøre formene med ,men der findes sikkert mange fiduser,så mit råd er kun på amatørplan. Det er en skøn blog du har og nogle smukke billeder.Din smag for have/indretning m.m. er super. God kreativ tid til dig.

    SvarSlet